Și în acest an ministerul Transporturilor a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat că drumarii au fost luați prin surprindere de ninsoare. Comunicatul de presă era pregătit încă din august, astfel că drumarii știau că și în acest an zăpada îi va surprinde fără stocuri suficiente de material antiderapant, fără angajați la deszăpezire, fără tehnică și așa mai departe.

”Sincer să fim, noi nu credeam că iarna ninge. Noi chiar am crezut că nu este nevoie de deszăpezire, de nisip, de sare și alte prostii pe care le arunci pe drum ca să poată circula șoferii în voie. Ne-au bombardat toți cu informații despre încălzirea globală că în loc să cumpărăm cele necesare am investit toți banii în vacanțe în țările calde. Ne-am cumpărat de banii pentru deszăpezire mașini decapotabile, am mai investit în bazine, să avem unde ne scălda în vilele noastre”, a declarat ministrul Transporturilor din Moldova.

Directorul general al SRL Mitropolia Moldovei, mitropăritul Valodea, susține că de vină pentru ninsorile care s-au abătut asupra Moldovei sunt chiar șoferii. Aceștia uită să-și sfințească mașinile așa că de fiecare dată Dumnezeu îi pedepsește. Le trimite ninsoare, le trimite ploaie și își distrug mașinile. Cei care își sfințesc mașinile sunt feriți de ninsori, de accidente și, cel mai important, radare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Rutiera-Zapada-Ciocana.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Rutiera-Zapada-Ciocana-300x300.jpgadminSocial
Și în acest an ministerul Transporturilor a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat că drumarii au fost luați prin surprindere de ninsoare. Comunicatul de presă era pregătit încă din august, astfel că drumarii știau că și în acest an zăpada îi va surprinde fără stocuri suficiente...

Comentează