mana telefon icoana copy

Un programator extrem de inteligent de la Ministerul Tehnologiei Informaționale de la Chișinău a lansat aplicația iPupat. Aplicația poate fi descărcată pe telefon de către oricine. În momentul în care este deschisă, aceasta furnizează o sută de mii de icoane de toate felurile pentru pupat.

”Aplicația este extrem de inteligentă. Dacă vrei să ai bani, îți dă icoana sfântului Plaha. Dacă vrei să se ieftinească țigările, sfântul Filat. Pentru BAC există icoana sfânta Maia, sfânta Corina. Pentru primari avem icoana sfântului Foca. Ideea mi-a venit când un ministru a vrut să se jure pe o icoană și să o pupe, dar nu a avut niciuna în preajmă”, a declarat funcționarul de la ministerul Tehnologiei Avansate.

Aplicația mai are o caracteristică unică pe piață. La fiecare pupat mitropolia Moldovei îți dă 10 puncte. Cu 100 de puncte strânse ți se iartă păcate făcute timp de o zi. Pentru 1000 de puncte aplicația poate ierta până și păcatele unui deputat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/mana-telefon-icoana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/mana-telefon-icoana-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un programator extrem de inteligent de la Ministerul Tehnologiei Informaționale de la Chișinău a lansat aplicația iPupat. Aplicația poate fi descărcată pe telefon de către oricine. În momentul în care este deschisă, aceasta furnizează o sută de mii de icoane de toate felurile pentru pupat. ”Aplicația este extrem de inteligentă....

Comentează