Ministerul Sănătății îi acuză pe pacienți că vor să distrugă sistemul sanitar din Moldova. Motivul, banii pe care îi dau aceștia ca mită medicilor sunt plini de bacterii. Așa că noul ministrul al sănătății a demarat un program prin care vrea să educe cetățenii să dea corect mită la spital.

”Îmi pare rău să spun asta, dar pacienții din Moldova sunt niște țărani needucați, murdari, mizerabili, de la care miroase urât. Din cauza mizeriei pacienților ni se îmbolnăvesc medicii. Când pun mâna pe bani li se transmit tot felul de boli și bacterii. De aceea îi rugăm pe pacienți ca înainte să vină la doctor să bage banii într-o apă clocotită. După asta să-i scoată și să-i pună într-un plic curat, igienic, la uscat”, spune ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății susține că medicii din Moldova încearcă să se protejeze cum pot. Au băi din aur acasă, pentru a face baie în apă sfințită. În plus, medicii mănâncă numai cu tacâmuri de aur care distrug bacilii cunoscuți și necunoscuți. Dacă banii nu sunt dezinfectați, medicii au voie să îi ia și să nu trateze pacienții, se arată în noua lege.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Dezinfectare-bani-spital-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Dezinfectare-bani-spital-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Ministerul Sănătății îi acuză pe pacienți că vor să distrugă sistemul sanitar din Moldova. Motivul, banii pe care îi dau aceștia ca mită medicilor sunt plini de bacterii. Așa că noul ministrul al sănătății a demarat un program prin care vrea să educe cetățenii să dea corect mită la...

Comentează