Interzis prezervative Ruxanda Glavan copy

Îngrijorați de natalitatea mică și de exodul uriaș de moldoveni, din cauza cărora s-a împuținat populația Republicii Moldova, Guvernul ia primele măsuri. Ministerul Sănătății a interzis prezervativele pentru ca moldovenii să înceapă să facă mai mulți copii. Prezervativele au fost scoase deja în afara legii, iar cei care sunt prinși că fac sex folosindu-le vor fi amendați.

”Nu vrem să rămânem fără populație. Cine ne mai plătește nouă salariile, primele de vacanță, de Paște, dacă nu va avea cine să muncească în Moldova? Așa că scoatem în afara legii gondonul. Să nu fie cu supărare, dar dacă poliția o să prindă pe cineva că face sex cu gondon o să fie amendat. Moldovenii trebuie să facă mulți copii, ca pe vremuri, când în fiecare familie erau câte 5-6 copii. Și știți de ce erau așa de mulți copii? Corect, pe atunci nu existau gondoane”, a declarat ministrul Sănătății Ruxanda Glăvan.

Amenzile pentru sex cu prezervativ vor fi foarte usturătoare, promite ministrul Sănătății. Astfel, prima încălcare va fi sancționată cu 1000 de euro. A două cu 2 mii, a treia cu 3 mii și tot așa. Pentru a verifica dacă moldovenii respectă legea, polițiștii vor da buzna prin casele moldovenilor ca să-i surprindă în timpul actului sexual, explică ministrul Ruxanda Glăvan!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Interzis-prezervative-Ruxanda-Glavan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Interzis-prezervative-Ruxanda-Glavan-copy-300x300.jpgadminSocial
Îngrijorați de natalitatea mică și de exodul uriaș de moldoveni, din cauza cărora s-a împuținat populația Republicii Moldova, Guvernul ia primele măsuri. Ministerul Sănătății a interzis prezervativele pentru ca moldovenii să înceapă să facă mai mulți copii. Prezervativele au fost scoase deja în afara legii, iar cei care sunt...

Comentează