Ruxanda Glavan Pamela Anderson copy

Moldovencele nu vor mai avea voie să-și pună silicon în sâni. Măsura a fost adoptată deja de ministerul Sănătății și va intra în vigoare de la 31 septembrie. Motivul este unul mai curând religios decât medical, spune ministrul Sănătății Ruxanda Glavan.

”Ne-au sunat cei de la Mitropolie și ne-au spus că nu este creștin și că ne vor blestema dacă mai permitem astfel de implanturi. Sincer, nu am avut ce să fac și am acceptat. Am și eu interesele mele. Nu vreau să ajung săracă din cauza unor silicoane. Preoții cred că femeile din Moldova cu silicoane sunt niște spurcăciuni și se plâng că nu se pot concentra la slujbe din cauza sânilor prea mari”, a declarat ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan.

Femeile care vor fi prinse cu silicon în sâni, în buze sau în fund vor fi amendate de poliție cu câte 100 de euro pe suta de grame de silicon. Legea are însă câteva excepții. Amantele politicienilor, dar și tinerele care lucrează la videochat vor avea voie în continuare cu silicon pentru a-și continua meseria fără probleme.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ruxanda-Glavan-Pamela-Anderson-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ruxanda-Glavan-Pamela-Anderson-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovencele nu vor mai avea voie să-și pună silicon în sâni. Măsura a fost adoptată deja de ministerul Sănătății și va intra în vigoare de la 31 septembrie. Motivul este unul mai curând religios decât medical, spune ministrul Sănătății Ruxanda Glavan. ”Ne-au sunat cei de la Mitropolie și ne-au spus...

Comentează