Barbat cu tigara in gura copy

Fumatul va deveni ilegal în Moldova de la 1 iunie. Ministerul Sănătății a adoptat o lege care interzice cetățenilor moldoveni și străini să fumeze pe teritoriul Republicii Moldova. Cei care vor fi prinși vor plăti amenzi de 100 de lei pentru fiecare țigară fumată ilegal.

”Oamenii de știință moldoveni au făcut o descoperire epocală săptămâna trecută. Un angajat al Academiei de Științe era la o conferință în Londra. I s-a făcut rău, iar un medic englez i-a spus să nu mai fumeze că o să se îmbolnăvească. Așa a descoperit omul moldovean de științe că fumatul este periculos. Până acum noi credeam că fumatul te ajută să slăbești, te ajută să arăți mai cruta. Nici prin cap să ne treacă că te poate îmbolnăvi”, a declarat pentru redactorii moldovești.info, ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan.

Poliția va avea voie să dea năvală în casele oamenilor să vadă dacă nu cumva fumează pe ascuns. Cei prinși vor fi amendați pe loc. Taxa de 100 de lei pe țigară va putea fi plătită la orice sucursală a Băncii de Economii, promite Ruxanda Glavan. Banii vor fi folosiți pentru investiții importante în achiziția de mașini de strictă necesitate, Porsche, Ferrari pentru parcul auto al Guvernului. Din fericire legea are o scăpare. Nu este specificată nicio interdicție de fumat în Transnistria ori Găgăuzia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Barbat-cu-tigara-in-gura-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Barbat-cu-tigara-in-gura-copy-300x300.jpgadminSocial
Fumatul va deveni ilegal în Moldova de la 1 iunie. Ministerul Sănătății a adoptat o lege care interzice cetățenilor moldoveni și străini să fumeze pe teritoriul Republicii Moldova. Cei care vor fi prinși vor plăti amenzi de 100 de lei pentru fiecare țigară fumată ilegal. ”Oamenii de știință moldoveni au...

Comentează