meme-nu-mai-spune-copy

Nu știm cauzele morții sărmanei femeie din Căușeni, care a născut la Institutul Mamei și Copilului. Nu suntem medici și nici anchetatori. Dar îi recunoaștem de la distanță pe pamfletari. Ne dăm seama dacă un text este pamflet sau o informație de bună credință. Citind comunicatul ministerului Sănătății ne-am dat seama că este cel mai tare pamflet al anului. Însă nu ne vine să râdem. Plângem.

Povestea tristă a femeii din Căușeni o știți. Sărmana a murit la câteva zile după ce a născut. Nu înainte, însă, de a suna de câteva ori la niște instituții ale statului să solicite ajutor. S-a plâns că i se cerea mită. Evident că nimeni nu a ajutat-o, pentru că telefonul verde, albastru, maroniu este o glumă proastă. După ce s-a umilit să sune, femeia a murit. Pe scurt, aceasta este povestea, dacă vă este lene să citiți toate huinelile de pe site-urile de știri.

Crede cineva în acest moment că vreun medic care a cerut mită de la femeie va fi târât cu cătușe la CNA? Naivilor. Știți voi oare cât de sus ajunge mita luată de doctori? Credeți că ministerul va ancheta pe cineva? Corb la corb nu-și scoate ochii. Mafiot la mafiot nu-și pune cătușe. Cum spuneam, comunicatul despre comisia de anchetă este un pamflet. O nouă specie a umorului negru din Moldova. Umor după care îți vine să plângi.

Am plâns când am aflat de comisia de anchetă a ministerului Sănătății. Am plâns când am citit că ancheta va dura tocmai 28 de zile. Pizdeț, de ce așa de mult? Am plâns când am citit concluzia finală: ”femeia nu a murit în urma complicațiilor intervențiilor chirurgicale”. Parcă ziceați că ancheta va dura 28 de zile, dalbaiobilor. Uite astfel de pamflete scriu urozii de la Ministerul Sănătății. Plângem, bă, plângem la pamfletele voastre. La fel cum plânge și o familie rămasă fără soție, mamă, fiică. Redactorii moldovesti.info știu deja care o să fie concluzia anchetei voastre de doi bani: mortul o să fie de vină!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Meme-Nu-mai-spune-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Meme-Nu-mai-spune-copy-300x300.jpgadminSocial
Nu știm cauzele morții sărmanei femeie din Căușeni, care a născut la Institutul Mamei și Copilului. Nu suntem medici și nici anchetatori. Dar îi recunoaștem de la distanță pe pamfletari. Ne dăm seama dacă un text este pamflet sau o informație de bună credință. Citind comunicatul ministerului Sănătății ne-am...

Comentează