După cazul din închisoare, în care tânărul Brăguță a fost omorât de pneumonie, ministerul Sănătății a anunțat că a descoperit o nouă boală gravă: pneumonia moldovenească. Astfel, potrivit noilor explicații științifice, pneumonia moldovenească este cauzată de contuzii şi apare ca urmare a loviturilor și vânătăilor.

Culoarea pielii se modifică în culori violete, atât sub ochi, cât și pe corp. De regulă, cei bolnavi de pneumonie moldovenească au ceea ce se numește în popor ”fanaric”. Vânătăile se văd foarte bine și apar ca urmare a unor factori pneumofagi extrem de duri, cum ar fi pumnii, bocancii, bâtele.

Gravitatea loviturii care poate produce o pneumonie variază, de la foarte puternică, la dezbătut plămânii. Pneumonia apare cu mai multă uşurinţă în cazul celor care îi supără pe polițiști. Astfel, gravitatea pneumoniei este influenţată şi de modul în care se discută cu un polițist, dar mai ales dacă sari la bătaie.

Există mai multe remedii împotriva pneumoniei moldovenești. În primul rând, este interzis să mai stați în Moldova, trebuie să emigrați de urgență. În al doilea rând, toți cei care se revoltă împotriva coordonatorului Moldovei riscă să se îmbolnăvească grav de pneumonie.

Specialistul în pneumonii, Vladimir Voronin susține că și pe vremea sa, în 7 aprilie 2009, foarte mulți tineri s-au îmbolnăvit de pneumonie, unii chiar au decedat ca urmare a acestei boli grave.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Batut-pneumonie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Batut-pneumonie-copy-300x300.jpgadminSocial
După cazul din închisoare, în care tânărul Brăguță a fost omorât de pneumonie, ministerul Sănătății a anunțat că a descoperit o nouă boală gravă: pneumonia moldovenească. Astfel, potrivit noilor explicații științifice, pneumonia moldovenească este cauzată de contuzii şi apare ca urmare a loviturilor și vânătăilor. Culoarea pielii se modifică în...

Comentează