După ce pozele și filmările de ziua îndrăgostiților au ajuns pe Muligambia, Corina Fusu a decis să ia măsuri împotrivă tuturor fetelor de liceu. Ministrul Învățămintelor are de gând să controleze ginecologic liceencele ca să verifice dacă mai sunt virgine.

”Astfel de controale facem des în Moldova. Nu este o noutate. Pe noi ne îngrijorează lipsa de moralitate a fetelor. Așa că vrem să știm câte dintre ele s-au stricat. Este un simplu control de rutină după ziua îndrăgostiților. Desigur, fetele prinse că au fost dezvirginizate se vor alege cu nota scăzută la purtare, cele gravide vor fi exmatriculate”, a anunțat Corina Fusu, ministrul Învățămintelor.

Președinta Centrului Unic de Reabilitare a Virginelor Elitiste, Virgina Facmi, acuză ministerul Învățămintelor de discriminarea fetelor de liceu. Virgina Facmi cere ca și fetele din școli să fie controlate. În plus, președinta Centrului URVE vrea ca ministerul Învățămintelor să îi verifice și pe băieți. După ziua Îndrăgostițior, mulți dintre ei au mozoale în palme.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Cocos-protest-fete-selfie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Cocos-protest-fete-selfie-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce pozele și filmările de ziua îndrăgostiților au ajuns pe Muligambia, Corina Fusu a decis să ia măsuri împotrivă tuturor fetelor de liceu. Ministrul Învățămintelor are de gând să controleze ginecologic liceencele ca să verifice dacă mai sunt virgine. ”Astfel de controale facem des în Moldova. Nu este o...

Comentează