După dezastrul din acest an de la BAC, ministerul Educației din Moldova, în parteneriat cu ministerul Agriculturii și ministerul Culturii au decis să împartă prezervative la Balurile Absolvenților. Cei trei miniștri au pus mână de la mână și au cumpărat un milion de prezervative pe care le vor da tinerilor care termină liceele din Moldova.

”Am citit câteva lucrări ale elevilor și am ahrenit. Vă spun sigur, este pizdeț cu noi. La cât de proști îs aiștea care termină acum liceul, nu va avea cine să ne plătească pensiile. Ne-am dat seama că vom avea o generație din ce în ce mai tuparâlaia. Sunt prea mulți proști în Moldova, iar noi nu vrem să se înmulțească proștii. Așa că le dăm prezervative, pentru că imediat după BAC prea mulți liceeni rămân gravizi și iar se umple țara de proști”, a declarat viceministrul educației Leonea Iaibu.

Liga Asociațiilor Balurilor Absolvente, prescurtat L.A.B.A., susține că ideea este minunată. Există însă o mică problemă, sunt prea puține prezervative. Milionul va fi suficient doar pentru 2 licee.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Bal-de-absolvire-fata.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Bal-de-absolvire-fata-300x210.jpgadminMonden
După dezastrul din acest an de la BAC, ministerul Educației din Moldova, în parteneriat cu ministerul Agriculturii și ministerul Culturii au decis să împartă prezervative la Balurile Absolvenților. Cei trei miniștri au pus mână de la mână și au cumpărat un milion de prezervative pe care le vor da...

Comentează