Corina Fusu Scoala tablouri Plahotniuc Ghimpu copy

O nouă lege a educației intră în vigoare în acest an pe 31 februarie. Toate școlile vor fi obligate să pună pe pereții claselor portretele lui Plahotniuc și ale lui Ghimpu. Pentru asta, ministerul Educației a comandat deja de un milion de euro 100 de mii de portrete.

”Dacă trebuie le punem și în toalete. Noi vrem ca copiii să învețe cine este cu adevărat politicianul care conduce Moldova. În plus, vrem să știe de mici cine luptă de 20 de ani cu mâna Moscovei și vede harta României mari peste tot. Evident, copiii vor cânta imnuri pentru a le mulțumi celor doi lideri mondiali care au ajutat la eradicarea foamei în Iran și au învins în războiul din Siria”, spune ministrul Educației, Corina Fusu.

Corina Fusu mai promite să introducă un nou obiect de istorie contemporană a Moldovei care va avea un singur țel, să combată politicile distructive, de contrabandă și pline de camere video ale fostului ministru al Educației, Maia Sandu. La grădinițe, educatorii vor învăța copiii că Maia Sandu a fost un balaur care mânca bebeluși, dar noroc de Făt Ghimpu care a o oprit-o la timp.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Corina-Fusu-Scoala-tablouri-Plahotniuc-Ghimpu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Corina-Fusu-Scoala-tablouri-Plahotniuc-Ghimpu-copy-300x300.jpgadminSocial
O nouă lege a educației intră în vigoare în acest an pe 31 februarie. Toate școlile vor fi obligate să pună pe pereții claselor portretele lui Plahotniuc și ale lui Ghimpu. Pentru asta, ministerul Educației a comandat deja de un milion de euro 100 de mii de portrete. ”Dacă trebuie...

Comentează