O nouă lege a educației intră în vigoare în acest an pe 30 februarie. Toate școlile vor fi obligate să pună pe pereții claselor portretele lui Plahotniuc. Pentru asta, ministerul Educației a comandat deja de un milion de euro 100 de mii de portrete.

”Dacă trebuie, le punem și în toalete. Noi vrem ca copiii să învețe cine este cu adevărat politicianul care conduce Moldova. În plus, vrem să știe de mici unde este miliardul. Evident, copiii vor cânta imnuri pentru a-i mulțumi liderului mondial care a ajutat la eradicarea foamei în Africa și a învins în războiul din Siria aducând în Moldova 30 de mii de sirieni”, spune ministrul Educației, Monica Babuc.

Monica promite să introducă un nou obiect de istorie contemporană a Moldovei care va avea un singur țel, să combată politicile distructive, de contrabandă și pline de camere video ale fostului ministru al Educației, Maia Sandu. La grădinițe, educatorii vor învăța copiii că Maia Sandu a fost un balaur care mânca bebeluși, dar noroc de Făt Plaha care a o oprit-o la timp.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Monica-Babuc-Clasa-Tablou-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Monica-Babuc-Clasa-Tablou-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
O nouă lege a educației intră în vigoare în acest an pe 30 februarie. Toate școlile vor fi obligate să pună pe pereții claselor portretele lui Plahotniuc. Pentru asta, ministerul Educației a comandat deja de un milion de euro 100 de mii de portrete. ”Dacă trebuie, le punem și în...

Comentează