Corina Fusu in uniforma scolarita copy

Noi reforme se pregătesc de la 1 septembrie în școlile din Moldova. Ministerul Educației introduce în acest an, în mod obligatoriu uniforme pentru toți copiii. Modelul uniformelor a fost deja stabilit. A fost găsită chiar și fabrica unde vor fi cusute uniformele. Aceasta se numește Ghimpu SRL și se află în localitatea Colonița de lângă Chișinău.

”Uniformele noastre nu o să fie foarte scumpe, doar 100 de euro bucata. Părinții trebuie să se bucure că am stabilit doar atât. Pentru că, de exemplu, la liceul Gheorghe Asachi voiau să facem uniforme la Armani. Noi am zis că totuși este școală, nu prezentare de modă. 100 de euro nu e mult, în loc să-și cumpere iPhone, copiii să dea bani la uniforme”, a declarat ministrul Educației într-o conferință de presă.

Corina Fusu promite că uniformele nu vor semăna cu cele sovietice. În loc de insigna cu steaua comunistă, copiii vor purta o insignă albastră, înconjurată de steluțe, pe care sunt desenați doi oameni care se țin de mână. Potrivit ministrului Educației, fabrica Ghimpu SRL din Colonița este abia înființată, așa că va putea face uniforme pentru toți copiii moldovenilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Corina-Fusu-in-uniforma-scolarita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Corina-Fusu-in-uniforma-scolarita-copy-300x300.jpgadminSocial
Noi reforme se pregătesc de la 1 septembrie în școlile din Moldova. Ministerul Educației introduce în acest an, în mod obligatoriu uniforme pentru toți copiii. Modelul uniformelor a fost deja stabilit. A fost găsită chiar și fabrica unde vor fi cusute uniformele. Aceasta se numește Ghimpu SRL și se află...

Comentează