Educația sexuală Corina Fusu copy

Noutăți importante pentru elevii moldoveni. Începând cu 1 ianuarie 2016, în școlile din Moldova se va studia educația sexuală. Potrivit ministrului Educației, Corina Fusu, obiectul de studiu a fost primit cu multă bucurie de către profesorii care abia așteaptă să vorbească cu elevii despre sex.

”Recunoaștem că noi suntem cam în urmă. Așa că profesorii abia așteaptă să afle lucruri noi despre sex. Copii din ziua de astăzi sunt mult mai informați, sunt citiți, au făcut documentarea pe internet, unde găsesc material didactic foarte bun. Nu ca pe vremurile noastre când ajungeai să te măriți virgină. Mai mare rușinea. Acum lumea se dezvoltă, virginitatea este o poveste”, a declarat ministrul Educației, Corina Fusu.

Pentru că nu există manuale, profesorii vor studia cu elevii din cărți mai vechi, de exemplu KAMASUTRA, БРАК ПОД МИКРОСКОПОМ, PLAYBOY și altele. Pentru că elevii moldoveni au experiență bună și cunoștințe solide în educația sexuală, Corina Fusu vrea să introducă acest obiect și la BAC. Astfel va crește și media elevilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Educația-sexuală-Corina-Fusu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Educația-sexuală-Corina-Fusu-copy-300x300.jpgadminSocial
Noutăți importante pentru elevii moldoveni. Începând cu 1 ianuarie 2016, în școlile din Moldova se va studia educația sexuală. Potrivit ministrului Educației, Corina Fusu, obiectul de studiu a fost primit cu multă bucurie de către profesorii care abia așteaptă să vorbească cu elevii despre sex. ”Recunoaștem că noi suntem cam...

Comentează