Prezervative pe plaja copy

Ministerul Educației nu pleacă vara asta în vacanță. Funcționarii vor merge la Vadul lui Voda, pe malul Lacului Comsomoliștilor ca să le distribuie elevilor prezervative. Pentru că nu au învățat nimic la lecțiile de educație sexuală, foarte mulți băieți sunt nevoiți să fugă în Italia de furia părinților fetelor la începutul anului școlar.

”Rezultatele la BAC ne arată cât de proști sunt elevii noștri. Vă dați seama, noi nu ne dorim să se înmulțească în aceste condiții. Așa că am decis să oprim boom-ul demografic manifestat prin multe nașteri. Mergem la elevi, le dăm prezervative și… mai departe știu ei foarte bine ce să facă, aici nu e vorba de fizica cuantică sau formula lui Pitagora”, a declarat Maia Sandu la conferința de presă de pe plaja de la Vadul lui Vodă.

Din păcate, Maia Sandu greșește amarnic dându-le prezervative, spune Asociația Pensionarilor din Moldova. Președintele acestei asociații, Gheorghe Bătrânu, susține că în loc să le folosească, elevii umplu prezervativele cu apă și le aruncă în capetele pensionarilor care  stau în fața blocurilor.

Ministerul Educației începe o campanie de distribuire a prezervativelor: ”elevii sunt prea proști, nu vrem să se înmulțească”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Prezervative-pe-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Prezervative-pe-plaja-copy-300x300.jpgadminSocialBAC,Elevi,Maia Sandu,Prezervative
Ministerul Educației nu pleacă vara asta în vacanță. Funcționarii vor merge la Vadul lui Voda, pe malul Lacului Comsomoliștilor ca să le distribuie elevilor prezervative. Pentru că nu au învățat nimic la lecțiile de educație sexuală, foarte mulți băieți sunt nevoiți să fugă în Italia de furia părinților fetelor la...

Comentează