Oleg Balan Masini copy

Ministerul de Interne al Republicii Moldova ia apărarea organizatorilor de curse de lângă Băcioi. Aceste curse se desfășurau cu deplina cunoștință a Inspectoratului Național de Patrulare. Polițiștii colectau de la toți participanții câte 100 lei și îi lăsau să se întreacă toată noaptea.

”Copiii care fac curse acolo sunt fii unor oameni deștepți, cu bani, cu funcții, deputați, procurori. Iar cursele erau complet legale. Le-am legalizat noi, la Ministerul de Interne. Este o afacere extrem de profitabilă. 100 lei de la participant, ori 100 de participanți, ori 365 de zile. Ehehehe, voi credeți că eu sunt degeaba ministru? Cum să las să se desfășoare ceva ilegal la Băcioi, i-am legalizat cât ai zice închisoare. Iar ei au plătit mereu cât am cerut”, a explicat Oleg Balan pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să nu se mai întâmple astfel de nenorociri, poliția a luat o decizie radicală. A decis să blocheze complet drumurile unde au loc în fiecare noaptea curse ilegale de mașini. Așa că șoferii care vor dori să meargă pe aceste șosele vor trebui să meargă pe drumurile lăturalnice, de pământ, ca să nu-i deranjeze pe cei care se întrec.

Ministerul de Interne susține că la Băcioi se făceau doar curse legale: ”organizatorii au plătit mereu cât am cerut!”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Oleg-Balan-Masini-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Oleg-Balan-Masini-copy-300x300.jpgadminSocialBăcioi,Curse ilegale,ministrul Oleg Balan
Ministerul de Interne al Republicii Moldova ia apărarea organizatorilor de curse de lângă Băcioi. Aceste curse se desfășurau cu deplina cunoștință a Inspectoratului Național de Patrulare. Polițiștii colectau de la toți participanții câte 100 lei și îi lăsau să se întreacă toată noaptea. ”Copiii care fac curse acolo sunt fii...

Comentează