Facebook plata copy

Moldovenii care stau pe facebook și odnoklassniki vor fi obligați să plătească o taxă la stat. În lipsă de fonduri, ministerul de Finanțe inventează tot mai multe impozite pentru a aduna bani la bugetul din care s-a furat prea mult. Octavian Armașu, ministrul finanțelor, crede că moldovenii vor plăti fără să crâcnească dacă vor dori să pună like-uri sau klass-uri.

”Din studiile noastre am stabilit că în medie, pe zi, un moldovean stă pe facebook și odnoklassniki 26 de ore. În plus, moldovenii vor renunța mai curând la sex și băutură decât la facebook și odnoklassniki. Așa că sigur vor curge banii. Vom aduna miliardul într-o lună. Am încheiat deja un contract cu Mark Zuckerberg, inventatorul Facebook și Vladimir Putin, patronul odnoklassniki. Am stabilit că fiecare oră de stat în rețea va costa 10 lei”, spune Octavian Armașu, ministrul finanțelor.

Potrivit documentului adopotat în secret de Parlament, la fiecare oră, facebook și odnoklassniki se vor bloca, iar pe ecran va apărea numărul contului și taxa pe care trebuie să o plătiți. Celor care vor refuza plata li se va bloca complet accesul la odnoklassniki și facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Facebook-plata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Facebook-plata-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldovenii care stau pe facebook și odnoklassniki vor fi obligați să plătească o taxă la stat. În lipsă de fonduri, ministerul de Finanțe inventează tot mai multe impozite pentru a aduna bani la bugetul din care s-a furat prea mult. Octavian Armașu, ministrul finanțelor, crede că moldovenii vor plăti fără...

Comentează