Ion Sula Bananiera vie copy

Ministerul Agriculturii îi va obliga pe țăranii afectați de caniculă să nu mai cultive de anul viitor struguri, mere și alte fructe care nu rezistă la soarele puternic. Ministrul Ion Sulă, împreună cu mai mulți experți din minister susțin că speciile care nu suportă canicula vor fi pur și simplu interzise în țara noastră.

”Dacă tot se usucă merele și via pe câmp, de ce să ne mai chinuim cu el? Eu nu înțeleg de ce trebuie să importăm banane, mango, cocos din Africa? La cât de cald a fost zilele acestea la noi putem să cultivăm aceste fructe. Oricum, merele noastre, perjele și poama nu mai sunt cumpărate de Rusia. Bananele sunt însă mai dulci, mai bune. Și cum toată lumea ne compară cu țările din Africa, ar trebui să ne aliniem la standardele africane”, a declarat ministrul Ion Sula pentru redactorii moldovesti.info.

Țăranii care nu vor cultiva banane, cocos și mango vor plăti penalități foarte mari. Potrivit ministerului Agriculturii, dacă va reuși să dezvolte culturi de fructe exotice, Moldova se va putea integra ușor în Uniunea Africană, pentru că nu are nicio șansă să ajungă în Uniunea Europeană.

Ministerul Agriculturii a decis să cultive banane în Moldova: ”din cauza secetei renunțăm la vie, mere”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Ion-Sula-Bananiera-vie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Ion-Sula-Bananiera-vie-copy-300x300.jpgadminSocialbanane,Caniculă,Ion Sulă,vii
Ministerul Agriculturii îi va obliga pe țăranii afectați de caniculă să nu mai cultive de anul viitor struguri, mere și alte fructe care nu rezistă la soarele puternic. Ministrul Ion Sulă, împreună cu mai mulți experți din minister susțin că speciile care nu suportă canicula vor fi pur și simplu interzise...

Comentează