Sac de bani

Cu mândrie anunțăm că echipa de experți ai site-ului nostru de știri inventate a fost cooptată în realizarea operațiunii ”sacul cu bani”. Redactorii noștri au lucrat tocmai 4 minute pentru a inventa acest plan și se pare că le-a reușit de minune.

”Genial plan! Băieți talentați! Ne-au sugerat să spunem că banii au căzut dintr-o mașină. Sacul a fost găsit de către un moldovean sărac, dar tare cinstit. Mai mult, că acest cetățean nu l-a luat acasă ca să poată trăi linișit tot restul vieții așa cum fac politicenii noștri, ci ar fi anunțat poliția. Tare haios scenariu. Și noi am râs o săptămână, dar șefului i-a plăcut și a fost acceptat”, spune Ion Burglar, șeful poliției generale din Chișinău.

Pentru realizarea planului, redactorii moldovesti.info au fost propuși pentru decernarea unui ordin pe care l-ar primi chiar din mâna președintelui Timofti. Cel mai important, însă, de astăzi, redactorii moldovesti.info nu vor mai fi opriți de poliție pentru a li se testa alcoolemia.

MAI mulțumește redactorilor moldovesti.info pentru întocmirea scenariului operațiunii: ”sacul cu bani”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Sac-de-bani-e1436529463454.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Sac-de-bani-300x300.pngadminSocialmoldovesti.info,Sac cu bani,scenariu
Cu mândrie anunțăm că echipa de experți ai site-ului nostru de știri inventate a fost cooptată în realizarea operațiunii ”sacul cu bani”. Redactorii noștri au lucrat tocmai 4 minute pentru a inventa acest plan și se pare că le-a reușit de minune. ”Genial plan! Băieți talentați! Ne-au sugerat să spunem...

Comentează