În interviul acordat seara trecută pentru CNN, Chiril Gaburici a comis-o din nou. Premierul Republicii Moldova s-a lăudat că a studiat la University of Oxford. Mai mult, acesta le-a povestit jurnaliștilor americani că este economist, a făcut doctoratul în fizică nucleară, iar astronomia este pasiunea vieții lui.

”Domnul Gaburici are un CV foarte bogat. Câteva școli generale, mai multe facultăți și Oxfordul. Nu mai că știe foarte puține cuvinte în engleză. Ceea ce mi se pare ciudat pentru un absolvent de Oxford. Când l-am întrebat ceva fără traducător repeta întruna: ”The number you are trying to call is out of coverage”. Este ciudat că a învățat la Oxford și nu știe engleza. Și eu am studiat la Oxford, i-am întrebat pe amicii mei, dar nimeni nu a auzit de el”, a declarat după interviu jurnalistul CNN Richard Quest.

La solicitarea moldovesti.info, Chiril Gaburici a venit cu explicații. ”Cum să nu știu engleza?! Doar ca să memorez propoziția: ”The number you are trying to call is out of coverage” am făcut cursuri intensive timp de 5 ani la Moldcell! Cât despre faptul că nimeni nu a auzit de mine la Oxford… Păi am studiat la fără frecvență”, a declarat premierul. Din păcate, Chiril Gaburici a refuzat din nou să le arate jurnaliștilor diplomele sale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chiril-Gaburici-Richard-Quest-CNN.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chiril-Gaburici-Richard-Quest-CNN-150x150.jpgadminPolitic
În interviul acordat seara trecută pentru CNN, Chiril Gaburici a comis-o din nou. Premierul Republicii Moldova s-a lăudat că a studiat la University of Oxford. Mai mult, acesta le-a povestit jurnaliștilor americani că este economist, a făcut doctoratul în fizică nucleară, iar astronomia este pasiunea vieții lui. ”Domnul Gaburici are...

Comentează