Scandal uriaș la Tiraspol, acolo unde președintele Transnistriei nu a reușit să deschidă nicio secție de votare pentru milioanele de transnistreni care au și cetățenie românească. Oamenii s-au revoltat și au luat cu asalt sediul președinției.

”Nu mi se pare normal să fiu cetățean și să nu pot vota. Iaca, Plaha și Dodon ne-a organizat autocare, ne-a dus să votăm. Am mai câșligat 100 de ruble. Da aista a nostru nu face nimic. Ne-a lăsat fără venituri la alegerile aiestea. Așa că protestăm, măcar la alegerile următoare să ne facă secții de vot, poate ne plătește și pe noi cineva ca să ne exprimăm votul pentru șini trebu”, a declarat transnistreanul cu cetățenie românească, Leonea Iaibu.

Transnistrenii au scandat Nu Plaha și Groh, groh Dodon. Apoi l-au luat la palme pe președintele Transnistrie Vanea Gandonovici ca să țină minte să le facă data viitoare secții de vot.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Transnistria-panou-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Transnistria-panou-copy1-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș la Tiraspol, acolo unde președintele Transnistriei nu a reușit să deschidă nicio secție de votare pentru milioanele de transnistreni care au și cetățenie românească. Oamenii s-au revoltat și au luat cu asalt sediul președinției. ”Nu mi se pare normal să fiu cetățean și să nu pot vota. Iaca,...

Comentează