”Dragul nostru Dodonchik, iaca că se face un an de când ne conduci ca prezik. Vrem să-ți mulțumim. Noi, ca cetățeni suntem mulțumiți de activitățile tale prezervatești. Nu te uita la toți criticii. Ei sunt doar niște răi care nu-și dau seama cât de mult bine ai adus tu Moldovei prin halatul tău, cu ajutorul plimbărilor tale peste hotare. Știm că te-ai sacrificat de atâtea ori și ai mers în Gayropa ca să vezi cât de rău se trăiește acolo. Tocmai de aceea tu te cătăi prin Evropa, iar pe noi ne târîi în Rasia.”

Așa l-au felicitat socialiștii care au venit să sărbătorească un an de mandat pe prezikul lor. Aceștia au scandat într-un glas mai multe înjurături rusești, iar la final i-au urat lui Igor Dodon un sincer și călduros: ”groh, groh!”

Martorii la eveniment povestesc că s-au speriat la început când au văzut atâția socialiști la un loc.

“Când a început sărbătoarea nu mi-a venit să cred. Parcă s-au deschis porțile fabricilor de porci și au năvălit toate porcotinele. Într-o parte stăteau speriați 30 de mii de sirieni. Chiar Igari Dandon era în fruntea sirienilor. Îi aduse la eveniment, dar aceștia nu voiau să-l felicite nicio pwlă de frica porcilor, că ei în Siria nu mănâncă porci”, a declarat șocat Leonea Iaibu.

După ce au strigat și celebrul ”Ebuzi za idu”, socialiștii au răsturnat treucile, au râmat asfaltul și au plecat în Transnistria. Extrem de mulțumit, Igari Dandon și-a făcut poza aceasta cu aparatul său de mii de euro și a pus-o pe Facebook. Din primele informații, la sărbătoare a participat chiar și prietenul lui Igari Dandon, Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Porci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Porci-copy-300x300.jpgadminPolitic
”Dragul nostru Dodonchik, iaca că se face un an de când ne conduci ca prezik. Vrem să-ți mulțumim. Noi, ca cetățeni suntem mulțumiți de activitățile tale prezervatești. Nu te uita la toți criticii. Ei sunt doar niște răi care nu-și dau seama cât de mult bine ai adus tu...

Comentează