Shor Jasmin plansete copy

Mii de shorheieni au trăit un șoc văzându-l pe preaiubitul lor arestat de către procurorii lui Plahotniuc. Disperați au intrat în greva foamei și au anunțat un protest în fața CNA-ului. Aceștia și-au instalat corturi și promit să nu plece de acolo până când nu va fi eliberat Shor.

”Jos, Plaha! Noi nu mai putem trăi fără Shor! Am rămas orfani acum. Ne-a dispărut Vai-Vaiul din Shorhei. Nici echipa Milsami nu a mai câștigat niciun meci de când dragul nostru Shor a ajuns la răcoare. Nu mai zicem nimic de konțerte, cine să ne mai organizeze konțărte? Din magazinele sociale a dispărut marfa, nu mai avem ce să mâncăm. Liberate iubitului conducător!”, a strigat cu lacrimi în ochi locuitorul cartierului Ibanatu, din satul Shorhei, Leonea Iotvoimati.

Shorheienii se tem că Shor va ajunge în situația lui Filat și cer eliberarea cât mai urgentă a liderului lor suprem. De altfel, shorheienii îl roagă pe Shor să nu facă greva foamei, aceștia susțin că se vor înfometa în locul primarului numai ca acesta să-și păstreze silueta rotunjoară cu care i-a cucerit. Shorheienii au o singură bucurie: Jasmin promite că va fi o primăriță la fel de bună ca soțul ei!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Shor-Jasmin-plansete-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Shor-Jasmin-plansete-copy-300x300.jpgadminPolitic
Mii de shorheieni au trăit un șoc văzându-l pe preaiubitul lor arestat de către procurorii lui Plahotniuc. Disperați au intrat în greva foamei și au anunțat un protest în fața CNA-ului. Aceștia și-au instalat corturi și promit să nu plece de acolo până când nu va fi eliberat Shor. ”Jos,...

Comentează