Inventivi din fire, moldovenii au descoperit cum pot ajunge în Guvern fără facultate, fără BAC, doar cu 9 clase. Este suficient să fii rudă cu premierul Chiril G-Aburici. Mii de cetățeni au mers deja la primării și au cerut de urgență să-și schimbe numele. Oamenii cer să le fie trecut în buletine numele de familie G-Aburici.

Ideea ne-a venit după ce am văzut la televizor că domnul Chiril și-a angajat mama, finul și prietenii. Nici noi nu avem BAC, nici noi nu știm economie, habar nu avem de limba engleză. Apoi ce, noi suntem mai răi? Suntem la fel de proști ca rudele domnului G-Aburici. După ce primim buletinele noi vom depune cerere de angajare”, a declarat renumitul moldovean Ioan Poalălungă.

Problema este că la primării cozile sunt foarte mari, iar funcționarii nu mai fac față solicitărilor de preschimbare a numelui în G-Aburici. Solicitat de moldovesti.info, premierul G-Aburici i-a liniștit pe toți: ”în Guvern am suficiente posturi pentru toate rudele mele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/gaburici-piata.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/gaburici-piata-150x150.jpgadminSocial
Inventivi din fire, moldovenii au descoperit cum pot ajunge în Guvern fără facultate, fără BAC, doar cu 9 clase. Este suficient să fii rudă cu premierul Chiril G-Aburici. Mii de cetățeni au mers deja la primării și au cerut de urgență să-și schimbe numele. Oamenii cer să le fie...

Comentează