Igor Dodon a ajuns la tomberon. Supărați că au picat BAC-ul, mii de liceeni ajutați de rude, părinți, bunici și frați mai mari l-au prins aseară pe Dodon și l-au aruncat în tomberon. Scandalul a avut loc chiar în preajma palatului său. Bodyguarzii lui Dodon au făcut în pantaloni când au văzut mulțimea înfuriată și au șters-o pentru că fuga este rușinoasă, dar e sănătoasă.

”Blea, gandon să fii tu, Dodon, te-am votat că nu o să-mi lași copilul să dea BAC-ul, dar tu ce ai făcut? Vă spun eu ce nu a făcut Gandon, nu a anulat BAC-ul. Iar aici, aici… Iaca ce problemă mare. A prăvălit examenul. În loc să meargă la Fuck-ultate, o să-l iau cu mine la Rusia să șcaturească”, a țipat extrem de supărat Leonea Iaibu, tatăl unui licean care a picat BAC-ul.

Și elevii care au picat BAC-ul l-au bătut bine pe Igor Dodon și i-au cerut să plece de la președinție. ”Peezdeț și faflist. Noi l-am crezut pe cuvânt, că o să ne scape de BAC, dar dalbaiobul ista nu o făcut nimic. Noi am stat, ne-am dus în cluburi, am pus bani la ruletă. Am băut, am fumat. Dar de învățat nicio pwlă. Când colo, iaca șe hernea”, a declarat Jora Iaibu, fiul lui Leonea Iaibu.

Ca să scape de bătăi, Igor Dodon a promis din nou că anul viitor sigur, sigur, sigur, elevii nu vor mai da BAC-ul și pot fi în continuare foarte proști!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-tomberon-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a ajuns la tomberon. Supărați că au picat BAC-ul, mii de liceeni ajutați de rude, părinți, bunici și frați mai mari l-au prins aseară pe Dodon și l-au aruncat în tomberon. Scandalul a avut loc chiar în preajma palatului său. Bodyguarzii lui Dodon au făcut în pantaloni...

Comentează