om-inghetat-apartament-descarcerare-copy

Situație dramatică în Chișinău. Mii de oameni au sunat în această dimineață la descarcerare și au cerut de urgență să fie descarcerați după ce noaptea au înțepenit de frig. Salvatorii au făcut cu greu față sau spate și abia pe la prânz au reușit să-i descarcereze. Oamenii erau cu mâinile încolăcite în jurul burții, capul întors la spate, picioarele contorsionate. Și totul pentru că Termocomul nu a dat încă căldură.

Nu a fost singura problemă a chișinăuienilor. Pisicile sau câinii ținuți în apartamente s-au acoperit cu un strat gros de promoroacă. Mai mult, un pensionar de la Poșta Veche a lunecat pe scări, a căzut și s-a spart în mii de bucăți. Atât de înghețat era.

Ca să nu se mai repete această tragedie, primarul Dorin Chirtoacă i-a sfătuit pe chișinăuieni să deschidă peste noapte frigiderele. ”Oameni buni, până când o să vă dăm căldură în Chișinău, cam prin februarie, vă rog să aveți grijă. În frigider este foarte cald, sunt 10 grade. La voi în apartamente sunt minus 20. Așa că deschideți frigiderul să vină căldura din frigider în apartament, este foarte simplu”, a declarat primarul proaspăt divorțat.

Directorul General al Termocomului, Vasea Pofig, susține că deocamdată nu simte nevoie să dea drumul la căldură. ”Aici, în Tenerife, sunt vreo 35 de grade. E o căldură de mă topesc. De ce să dăm drumul la căldură și să-mi cheltuiți banii mei din bugetul Termocomului, când mi-e atât de cald. Chiar nu înțeleg”, a declarat Vasea Pofig.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Om-inghetat-apartament-descarcerare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Om-inghetat-apartament-descarcerare-copy-300x300.jpgadminSocial
Situație dramatică în Chișinău. Mii de oameni au sunat în această dimineață la descarcerare și au cerut de urgență să fie descarcerați după ce noaptea au înțepenit de frig. Salvatorii au făcut cu greu față sau spate și abia pe la prânz au reușit să-i descarcereze. Oamenii erau cu mâinile...

Comentează