Vlad Filat Mihai Saakashvili copy

Vlad Filat și Mihail Saakashvili sunt prieteni la cataramă chiar și pe facebook. După ultima întâlnire, Mihail Saakashvili a ținut să facă o glumă pe seama prietenului său din Moldova. Acesta a scris pe pagina sa oficială că a uitat să-i spună un lucru important lui Vlad Filat, așa că i-o zice în public, să râdă toată lumea de el.

”Slushii, daragoi Vlad Filat, am uitat să-ți spun un lucru haios. De fiecare dată uit să ți-l zic. Să știi că în georgiană există cuvântul Felatus. Știi ce înseamnă? Minet. :)))) Davai, dasvidania, daragoi”, a scris pe pagina sa de facebook guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakashvili.

Imediat au început să apară și alte comentarii, unele de-a dreptul răutăcioase. De pildă, unii internauți l-au întrebat pe Saakashivili cum se zice la contrabandist în georgiană. În discuție s-a implicat și Angela Gonța care l-a pus pe Mihail Saakashvili la punct. Aceasta a scris supărată: ”nu mă așteptam la asemenea glume proaste de la un prieten!” Vlad Filat s-a limitat la un smile drept răspuns!

Mihail Saakashvili face glume pe seama lui Filat pe Facebook. I-a scris că în georgiana ”Felatus” înseamnă ”minet”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Filat-Mihai-Saakashvili-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Filat-Mihai-Saakashvili-copy-300x300.jpgadminInternaționalAngela Gonța,Mihail Saakashvili,Vlad Filat
Vlad Filat și Mihail Saakashvili sunt prieteni la cataramă chiar și pe facebook. După ultima întâlnire, Mihail Saakashvili a ținut să facă o glumă pe seama prietenului său din Moldova. Acesta a scris pe pagina sa oficială că a uitat să-i spună un lucru important lui Vlad Filat, așa...

Comentează