Mihail Saakashvili premier copy

Vin zile negre pentru cei mai cunoscuți politicieni corupți din Moldova. Mihail Saakashvili a anunțat pe pagina sa oficială de odnoklassniki că vine să ocupe funcția de premier în Republica Moldova. Fostul lider al Georgiei a anunțat deja că corupții din Moldova își pot face de pe acum bagajele și pot fugi din țară.

”Eu am mai mâncat și carne de om. Vă pot spun că pot face un șașlâk foarte gustos din corupți. Iei o halcă de carne din prietenul meu Filat, o halcă din prietenul Plahotniuc, le sărezi bine, le pui frunze de dafine, un pic de Galina Blanca, Mivina și lași să se fezandeze. Dacă ajung premier promit că o să fac șașlâk din politicieni, judecători, polițiști, bloggeri, ziariști și gopnici în fiecare duminică lângă monumentului lui Ștefan cel Mare”, a declarat Mihail Saakashvili pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să arate că nu glumește, Mihail Saakashvili a strâns pe traseul Palanca-Chișinău 4 polițiști și 2 vameși care l-au oprit și i-au cerut mită. Polițiștii și vameșii corupți au fost aduși la Chișinău în portbagajele mașinilor din coloana oficială a lui Saakashvili și sunt ținuți acum la îngrășat pentru ziua de șașlâk.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mihail-Saakashvili-premier-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mihail-Saakashvili-premier-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vin zile negre pentru cei mai cunoscuți politicieni corupți din Moldova. Mihail Saakashvili a anunțat pe pagina sa oficială de odnoklassniki că vine să ocupe funcția de premier în Republica Moldova. Fostul lider al Georgiei a anunțat deja că corupții din Moldova își pot face de pe acum bagajele...

Comentează