Mihai Ghimpu și-a îndeplinit visul din copilărie. Și-a cumpărat un tanc cu care poate fi văzut deja prin centrul Chișinăului. Potrivit satiricului de la Partidul Liberal, tancul este un vehicul extrem de greu de condus prin aglomerația din Chișinău. Cu toate acestea, președintele PL se laudă că oricând o poate lua pe contrasens, iar mașinile care îi vin în față se feresc din calea sa.

”Nu zic, există și dezavantaje. În primul rând consumă foarte mult. În al doilea rând este extrem de inconfortabil. Dar să vedeți avantajele. Merg pe unde vreau, mă bag unde vreau, nimeni nu încearcă să îmi taie calea. Și, ca să fiu sincer, nepotul meu mai are nevoie de un mandat ca să reușească să astupe toate gropile din capitală. În tanc, însă, nu ai probleme cu gropile, nici nu le simt”, a declarat Mihai Ghimpu la postul rusesc de televiziune Vesti.

Mihai Ghimpu are însă o problemă cu vehiculul militar. Pentru că are mai mult de 7 ani, acesta nu poate fi înmatriculat în Moldova, așa că liberalul trebuie să meargă în Transnistria și să-și ia numere de Tiraspol. Deocamdată, însă, circulă cu numere provizorii! Tancul este produs în anul 1945 și i-a fost vândut lui Mihai Ghimpu de locatarii unui sat din raionul Șoldănești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mihai-Ghimpu-Tanc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mihai-Ghimpu-Tanc-150x150.jpgadminSocial
Mihai Ghimpu și-a îndeplinit visul din copilărie. Și-a cumpărat un tanc cu care poate fi văzut deja prin centrul Chișinăului. Potrivit satiricului de la Partidul Liberal, tancul este un vehicul extrem de greu de condus prin aglomerația din Chișinău. Cu toate acestea, președintele PL se laudă că oricând o poate lua...

Comentează