Mihai Ghimpu in fata la nobil copy

Mihai Ghimpu renunță la vizitile nocturne pe care Vlad Plahotniuc i le face în ultima vreme. Liderul Partidului Liberal a anunțat că acestea i se par total nepotrivite și că s-a săturat de atâtea critici. Ghimpu, cunoscut pe internet ca Liuda, ține la onoarea sa și a promis că își schimbă viața.

”Nu-l mai accept pe Vlad Plahotniuc să mă viziteze. Știu că mă numiți Liuda. Iar ca femeie am o onoare. Nu am voie să-l primesc la mine în casă. Lasă că mă duc eu la PD. Oricum, la el este mai frumos, mai aranjat, mai luxos. Doar că ajutați-mă, nu știu unde este sediul PD, la hotelul Nobil, la Moldexpo? Trebuie să ajung diseară la 9, că altfel se supără șăfu”, a declarat Mihai Ghimpu Liudmilovna.

Vlad Plahotniuc a lăudat-o pe Liuda pentru idee și susține că oricum vrea să-i cheme pe toți deputații din Parlament la el la Nobil, pentru că este prea greu să-i viziteze pe toți într-o singură noapte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mihai-Ghimpu-in-fata-la-nobil-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mihai-Ghimpu-in-fata-la-nobil-copy-300x300.jpgadminPolitic
Mihai Ghimpu renunță la vizitile nocturne pe care Vlad Plahotniuc i le face în ultima vreme. Liderul Partidului Liberal a anunțat că acestea i se par total nepotrivite și că s-a săturat de atâtea critici. Ghimpu, cunoscut pe internet ca Liuda, ține la onoarea sa și a promis că...

Comentează