Alina Zotea Ghips copy

Este o zi neagră în calendar pentru Mihai Ghimpu. Acesta și-a reactualizat pagina de facebook și a scris că este interesat să se implice într-o altă relație. Solicitat de redactorii moldovești, cel supranumit Liuda a recunoscut că s-a despărțit de padruga sa.

”Vă spun de ce m-am despărțit de padruga mea. Eu îi juleam genunchii, iar ea mi-a zis că mă felicită de 23 februarie. Da, eu am fost soldat al armatei Roșii. Da, am lucrat în razvedcă cu spioni. Dar nu vreau nici în ruptul capului ca padruga mea să mă felicite de ziua armatei ruse. Bonjour Maman. Și în acel moment mi-a venit o idee genială în capul meu, singura idee în ultimii 10 ani, padruga mea este genunchiul Moscovei”, a declarat Liuda sub protecția poreclei.

În replică, fosta padrugă a lui Mihai Ghimpu crede că nu are nicio vină și neagă orice acuzație că ar fi genunchiul Moscovei. Cum era de așteptat, padruga este extrem de supărată că va trebui să muncească cu adevărat și nu va mai lenevi în Parlament pe salariul de 7500 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Alina-Zotea-Ghips-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Alina-Zotea-Ghips-copy-300x300.jpgadminPolitic
Este o zi neagră în calendar pentru Mihai Ghimpu. Acesta și-a reactualizat pagina de facebook și a scris că este interesat să se implice într-o altă relație. Solicitat de redactorii moldovești, cel supranumit Liuda a recunoscut că s-a despărțit de padruga sa. ”Vă spun de ce m-am despărțit de padruga...

Comentează