Mihai Ghimpu mire copy

Veste bombă în politica moldovenească. La 70 de ani Mihai Ghimpu a anunțat că se însoară. Patronul PL susține că s-a decis în sfârșit să facă acest pas fiind impresionat de gestul nepotului său, primarul capitalei. Mihai Ghimpu nu a dezvăluit însă care este aleasa inimii sale.

”Mireasa este o tânără deputată din Parlamentul Republicii Moldova. Nu vă spun numele că vreau să fie o surpriză pentru toată lumea. Suntem de ceva vreme împreună, iar ea a muncit mult ca să ajungă în poziția de deputat. Pot să vă spun însă cine este nănașul nostru. Este chiar Vlad Plahotniuc, un om care poate să pună mulți bani pe masă, care poate să ridice masa, doar tinerii însurăței au nevoie de bani pentru început de drum în viață”, a declarat Mihai Ghimpu într-o conferință de presă.

Vlad Plahotniuc susține că în afară de milionul de euro care o să-l pună pe masă, o să le dăruiască tinerilor însurăței o casetă cu un film despre ei. Filmul a fost filmat într-un hotel din Chișinău. De altfel, fără să știe despre ce tânără deputată este vorba, finul lui Plahotniuc, Andrian Candu, președintele Pralamentului, a felicitat-o pe Marina Rădvan și i-a urat casă de piatră.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mihai-Ghimpu-mire-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mihai-Ghimpu-mire-copy-300x300.jpgadminPolitic
Veste bombă în politica moldovenească. La 70 de ani Mihai Ghimpu a anunțat că se însoară. Patronul PL susține că s-a decis în sfârșit să facă acest pas fiind impresionat de gestul nepotului său, primarul capitalei. Mihai Ghimpu nu a dezvăluit însă care este aleasa inimii sale. ”Mireasa este o...

Comentează