Ghimpu in camasa de forta

După ce nu i-a mers în politică, Mihai Ghimpu vrea să se reinventeze. Cel mai cunoscut Liuda din politica moldovenească i-a șocat pe toți pacienții spitalului din Costiujeni cu o declarație scandaloasă. Nu, nu este vorba de piu-piu sau bonjur maman. Pur și simplu, Mihai Ghimpu a anunțat că vrea să lanseze o colecție de cămăși de forță.

”Colecția va fi una specială, de primăvară – vară. Ne-am gândit să fie pret a porter, pentru că am foarte mulți colegi în parlament care vor avea nevoie de o astfel de cămașă. Ideea mi-a venit după ce am văzut cât de rău arătam în cămășile de forță pe care mi le tot puneau la spital. Urât. Trebuie să am grijă de imaginea mea în lume”, a declarat Mihai Ghimpu, cel mai cunoscut Liuda din politica de la Chișinău.

Colecția se va numi Liuda din Colonița 2016. Mihai Ghimpu promite să vină la muncă îmbrăcat numai în astfel de cămăși de forță. Mai mult, Ghimpu își va pune și călușul în gură, așa că ședințele vor avea loc așa cum se cade, fără scandal.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ghimpu-in-camasa-de-forta.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ghimpu-in-camasa-de-forta-300x300.jpgadminPolitic
După ce nu i-a mers în politică, Mihai Ghimpu vrea să se reinventeze. Cel mai cunoscut Liuda din politica moldovenească i-a șocat pe toți pacienții spitalului din Costiujeni cu o declarație scandaloasă. Nu, nu este vorba de piu-piu sau bonjur maman. Pur și simplu, Mihai Ghimpu a anunțat că...

Comentează