Mihai Ghimpu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns imediat lui Voronin, care l-a acuzat că nu vrea să aibă copii. Acesta a organizat o conferință de presă în care a ținut să-și apere imaginea imaculată de politician neprihănit.

”Da, nu am copii. Dar asta pentru că eu nu fac sex. Puțină lume știe despre mine că sunt virgin. Deși am 60 de ani, îmi păstrez virginitatea. Nu de alta, dar am înțeles, dacă o scot la vânzare s-ar putea să iau bani buni pe ea”, a declarat Mihai Ghimpu.

Nepotul său, Dorin Chirtoacă, acuzat de Voronin că nu este căsătorit, a fost și mai vehement în replica pe care i-a dat-o președintelui Partidului Capitalist din Moldova. ”Vladimir Voronin este un bătrân prost și senil. Eu nu pot să mă însor într-o țară care nu acceptă căsătoria între homosexuali. Dar se pare că Voronin a început să îmbătrânească și uită. O să-l tund la zero”, a declarat Dorin Chirtoacă.

În schimb, Voronin i-a lăudat pe Vlad Plahotniuc și Vlad Filat. ”Iaca aiștea bărbați. Filat este deja la a doua soție, are și copii cu ea. Dacă îl ajută Dumnezeu să stea la putere, va avea încă vreo 3 soții”, a declarat Vladimir Voronin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Voronin-Chel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Voronin-Chel-copy-150x150.jpgadminSocial
Mihai Ghimpu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns imediat lui Voronin, care l-a acuzat că nu vrea să aibă copii. Acesta a organizat o conferință de presă în care a ținut să-și apere imaginea imaculată de politician neprihănit. ”Da, nu am copii. Dar asta pentru că...

Comentează