Mihai Ghimpu cu fete copy

Mihai Ghimpu rupe tăcerea și explică de ce a umplut Facebookul de poze unde apare mereu înconjurat de fete tinere. Potrivit președintelui PL de curând a îmbrățișat o nouă religie, Islamul. Asta după ce afacerile cu benzină și motorină au început să îi meargă din ce în ce mai bine. Ca islamist convins, Mihai Ghimpu are deja multe planuri.

”Alah îmi permite mai nou să îmi fac harem. Și sunt hotărât, foarte hotărât. O să schimb și numele partidului meu. Ce nume este acesta: Partidul Liberal? Mi se pare urât. În spiritul legii șiite voi numi partidul meu Partidul Taliban”, a explicat Mihai Ghimpu la hramul moscheii din Colonița.

Dacă numele partidului este ușor de schimbat, în cazul haremului Mihai Ghimpu are o problemă mare. Nu reușește să găsească tinere virgine. Așa că și-a făcut cont pe Facebook ca să agațe fete care ar dori să intre în haremul Partidului Liberal sau Taliban.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mihai-Ghimpu-cu-fete-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mihai-Ghimpu-cu-fete-copy-300x300.jpgadminPolitic
Mihai Ghimpu rupe tăcerea și explică de ce a umplut Facebookul de poze unde apare mereu înconjurat de fete tinere. Potrivit președintelui PL de curând a îmbrățișat o nouă religie, Islamul. Asta după ce afacerile cu benzină și motorină au început să îi meargă din ce în ce mai...

Comentează