mihai-ghimpu-alina-zotea-presedinte-copy

Singurul lucru interesant la Partidul Libera este Alina Zotea. Frumoasa deputată face deliciul ședințelor plictisitoare din Parlament, unde colegii ei vin doar să fure. Singura care face altceva, este Alina Zotea. Ei bine, Mihai Ghimpu a devenit și mai antipatic după ce a decis să divorțeze de frumoasa Alina Zotea și să o dea afară din partid.

Asta înseamnă că Alina Zotea nu va mai fi prezentă nici la ședințele Parlamentului. Mihai Ghimpu susține că nu mai are bani, iar serviciile Alinei sunt mult prea scumpe. Așa că a luat decizia de a divorța. În acest moment, câteva mii de bărbați s-au adunat în fața Parlamentului și protestează împotriva acestei decizii extrem de dure.

Divorțul lui Mihai Ghimpu de Alina Zotea vine la scurt timp după divorțul lui Chirtoacă. Astfel că se păstrează linia de partid. Redactorii moldovesti.info se declară fani Alina Zotea și speră căt de curând ca Mihai Ghimpu să divorțeze de PL, de Parlament așa cum a divorțat de minte. Mâine redactorii moldovesti.info o să meargă la Catedrală și o să puie o lumânare pentru ca acest pamflet să rămână pamflet și nicidecum realitate. Nu vrem ca Alina să dispară. Ea ne impresionează și este o muză pentru noi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Mihai-Ghimpu-Alina-Zotea-Presedinte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Mihai-Ghimpu-Alina-Zotea-Presedinte-copy-300x300.jpgadminMonden
Singurul lucru interesant la Partidul Libera este Alina Zotea. Frumoasa deputată face deliciul ședințelor plictisitoare din Parlament, unde colegii ei vin doar să fure. Singura care face altceva, este Alina Zotea. Ei bine, Mihai Ghimpu a devenit și mai antipatic după ce a decis să divorțeze de frumoasa Alina...

Comentează