Mihai Ghimpu își arată în sfârșit adevărata față și împreună cu Iura Roșca s-au apucat să pupe Mâna Moscovei. După ce l-au demis pe ministrul Apărării anti-Dodon, Liuda Feodorovna Ghimpu a decis că nu mai are rost să fie dușman cu prietenul lsău, Dodon. Așa că a decis pur și simplu să se înscrie cu tot cu PL în partidul Socialiștilor.

Ne-am săturat de atâta unire cu România. De 20 de ani lupt cu unirea și nu s-a întâmplat nimic. Hai mai bine să ne unim cu Rusia Matushka și kapeț, pizdeț. Ce să vă zic? Iuri ivanovici de mult ne roagă să ne mutăm în Partidul Socialist, dar nu fraierisem suficient pridurașci din Moldova”, a declarat Liuda Feodorovna.

Igor Dodon a anunțat că îl primește cu brațele deschise pe bratanul său. Cu această ocazie, Maria Rădvan și-a reitereat poziția sa cu privire la mâncare, mai ales că va fi ajutată de padruga sa, Alina Zotea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Mihai-Ghimpu-danseaza-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Mihai-Ghimpu-danseaza-copy-300x300.jpgadminPolitic
Mihai Ghimpu își arată în sfârșit adevărata față și împreună cu Iura Roșca s-au apucat să pupe Mâna Moscovei. După ce l-au demis pe ministrul Apărării anti-Dodon, Liuda Feodorovna Ghimpu a decis că nu mai are rost să fie dușman cu prietenul lsău, Dodon. Așa că a decis pur...

Comentează