După ce nenumărați deputați au plecat din PL, a venit rândul lui Mihai Ghimpu să spună că părăsește formațiunea politică. Liderul PL a făcut anunțul astăzi după ce și-a băgat sabia lui Ștefan cel Mare în teacă. Mihai Ghimpu este nemulțumit de cum a fost condus partidul și mai ales cum a fost gestionată relația cu Coordonatorul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

”Cred că Mâna Moscovei s-a băgat până la cot în Partidul Liberal. Astăzi plec din acest partid pentru că nu mai rabd mișeii de la conducerea acestuia. Toată lumea știe că de 69 de ani eu lupt. Așa că renunț să mai fiu într-un partid care a stat rakom la Plaha. Când toată lumea lupta cu Plaha, noi îi făceam toate mendrele și stăteam cum vroia domnul Plaha. Cel mai des stăteam rakom. Așa că le-am spus la membrii mei aurevoir, maman”, a declarat plin de supărare și cu spume la guri moștenitorul de drept al lui Burebista.

Noul lider al Partidului Liberal este nimeni alta decât Alina Zotea. Tânăra deputată a declarat că va schimba complet politica partidului: ”o voi întoarce la 360 de grade. Noi nu vom sta rakom la Plaha, vom sta în genunchi!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Mihai-Ghimpu-Stefan-cel-Mare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Mihai-Ghimpu-Stefan-cel-Mare-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce nenumărați deputați au plecat din PL, a venit rândul lui Mihai Ghimpu să spună că părăsește formațiunea politică. Liderul PL a făcut anunțul astăzi după ce și-a băgat sabia lui Ștefan cel Mare în teacă. Mihai Ghimpu este nemulțumit de cum a fost condus partidul și mai...

Comentează