Alertă maxima! Petru Gâlcă, zis și Micu, a fugit din psihiatria din Chișinău unde a fost internat pentru niște analize. În momentul de față polițiștii au înconjurat spitalul. Angajații spitalului de psihiatrie, dar și pacienții sunt interogați. Redactorul moldovești a reușit totuși să pătrundă în psihiatrie și a stat de vorbă cu mai mulți martori.

Un asistent medical susține: ”domnul Micu era însoțit de mai mulți domni cu care s-a imbrațișat și i-a părut bine că ii vede. Aceștia i-au adus un buchet frumos de trandafiri. Tare frumoși. Au ieșit pe ușa principală. Eu i-am atenționat că domnul Micu trebuie să dea urină la analiză, dar domnul Micu mi-a zis că trece mâine dimineață, că o sa fie proaspătă. M-am gândit că nu e nicio grabă.”

Vecinul de salon al lui Petru Gâlcă spune că s-a împrietenit din prima clipă cu Petru Gâlcă. Micu i-a lăsat impresia de om de treabă: ”mi-a dăruit acest pistol. Are și gloanțe. Mi-a spus că dacă nu se grăbea m-ar fi învățat cum să trag din el. Nu știți cum se scoate piedica asta?”

Șeful Poliției Arestări și Penitenciare, colonelul Ioan Poalălungă, a declarat pentru moldovesti.info ca are de gând să-l caute și în gaură de șarpe pe evadat: ”aceasta este șansa Ministerului de Interne să-și spele onoarea pătată în scandalul Papuc pe care nu-l vom găsi niciodată. Să știți că peste două săptămâni vom bloca toate ieșirile din țară. Așa să trasmiteți la televizor! Vom instala filter riguroase la graniță și aeropot peste două săptămâni. Noi nu glumim. Să stiți, chiar dacă pare că stam degeaba, nu este așa. Acum scoatem toate informațiile din acest spital, de pildă vrem să știm ce a mâncat Micu la prânz.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Micu_5.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Micu_5-150x150.jpgadminSocial
Alertă maxima! Petru Gâlcă, zis și Micu, a fugit din psihiatria din Chișinău unde a fost internat pentru niște analize. În momentul de față polițiștii au înconjurat spitalul. Angajații spitalului de psihiatrie, dar și pacienții sunt interogați. Redactorul moldovești a reușit totuși să pătrundă în psihiatrie și a stat...

Comentează