Judecătoarea Berdilo a mai făcut o victimă. De data asta suferă toată Moldova, nu doar Chișinăul. Judecătoarea a anulat cu totul vara, iar moldovenii mor de frig în apartamente neîncălzite. Meteorologii au făcut o conferință de presă în care au prezentat decizia judecătoarei Berdilo.

”Tovarășa Berdilo nu s-a săturat să anuleze alegeri libere, ci s-a gândit că este cazul să anuleze și vara. Și totul pentru că ea a văzut pe Facebook poze puse de moldovenii care au fost la mare. Cică acest lucru ar fi influențat foarte mult la plecarea moldovenilor din țară”, a declarat șeful meteorologilor din Moldova, Leonea Iaibu.

Șeful meteorologilor promite să atace decizia Berdilească la instanțele superioare, însă ne vine greu să credem că vara se va întoarce. Vlad Plahotniuc s-a arătat deja surprins de decizie și susține că el se teme ca nu cumva Berdilo să anuleze furturile și atacurile raider.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Berdilo-iarna-chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Berdilo-iarna-chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Judecătoarea Berdilo a mai făcut o victimă. De data asta suferă toată Moldova, nu doar Chișinăul. Judecătoarea a anulat cu totul vara, iar moldovenii mor de frig în apartamente neîncălzite. Meteorologii au făcut o conferință de presă în care au prezentat decizia judecătoarei Berdilo. ”Tovarășa Berdilo nu s-a săturat să...

Comentează