Prognoza meteo din această iarnă este teribilă. Chiar și meteorologii sunt înfricoșați la maximum. Aceștia au citit toate prognozele, toate site-urile, toți sateliții, chiar și prognozele de la Baba Vanga până la Nostradamus. Iar apoi au dat un cod roșu în toată Moldova. Ne așteaptă o iarnă siberiană.

”Moldova nu va mai avea parte de căldură, liniște și pace. Iarna siberiană se va năpusti asupra noastră în curând. Moldovenii trebuie să se obișnuiască, vor trăi cu toții ca în Siberia. Asta pentru că Dodon o aduce din Siberia. Iarna siberiană nu este o glumă. Cu toții ne amintim foarte bine ce ierni erau pe vremuri, când ne urcau în trenuri și ne duceau în Siberia, unde este extrem și extrem de frig”, a declarat meteorologul șef al Moldovei, Leonea Iaibu.

Igor Dodon susține că s-a pregătit temeinic de iarna siberiană pe care o va aduce în Moldova. A adus trenuri, soldați KGB, 30 de mii de transnistreni, dar și multe colhozuri. Uniunea Europeană a decis să închidă granița ca să nu le intre frigul siberian și să nu-i tragă curentul. Din păcate, Igor Dodon va trece ușor peste iarna siberiană pe care o aduce în Moldova, are șoricul atât de gros, încât nu simte niciun ger.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Siberia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Siberia-copy-300x300.jpgadminSocial
Prognoza meteo din această iarnă este teribilă. Chiar și meteorologii sunt înfricoșați la maximum. Aceștia au citit toate prognozele, toate site-urile, toți sateliții, chiar și prognozele de la Baba Vanga până la Nostradamus. Iar apoi au dat un cod roșu în toată Moldova. Ne așteaptă o iarnă siberiană. ”Moldova nu...

Comentează