Prezikul Moldovei și-a schimbat în această dimineață poza de la profil pe Facebook. Dodon și-a lipit de poza sa tricolorul românesc și a felicitat România cu 100 de ani de aniversare. Mai mult, Igor Dodon a avut și un mesaj de felicitare și a recunoscut chiar că este român.

”Dragi români, iubiți frați. Felicitări cu Centenarul. Să știți că și eu sunt român, chiar dacă bajeocoresc România și o ameninț cu tot felul de prostii. Mă comport ca un porc pentru că am fost de prea multe ori în Rusia și m-am învățat de la ruși. Dar mie îmi place România și tot ce este legat de ea. Călătoresc mult în România și în Evropa datorită pașaportului românesc. Credeți că mie nu mi-ar plăcea să fiu român, să recunosc ceea ce sunt, mai ales că mama mea a fost învățătoare de limbă română, copiii mei învață într-un liceu românesc… Dar cum altfel să câștig bani de la ruși? România dă bani doar pentru grădinițe, drumuri, gaze și nu dă bani pentru partide, pentru președinți! Mă învârtesc și eu cum pot, dar să știți că în suflet sunt român și nu doar în pașaport”, a scris pe facebook prezikul Moldovei.

Din păcate, purtătorul de cuvinte al prezikului susține că postarea va fi ștearsă mâine. Asta pentru că a fost scrisă la beție. Dodon a fost la recepția de la Ambasada României unde a băut prea multă țuică, pălincă și a ascultat prea mult ”Treceți batalioane române Carpații!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Dodon-100-ani.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Dodon-100-ani-300x300.pngadminPolitic
Prezikul Moldovei și-a schimbat în această dimineață poza de la profil pe Facebook. Dodon și-a lipit de poza sa tricolorul românesc și a felicitat România cu 100 de ani de aniversare. Mai mult, Igor Dodon a avut și un mesaj de felicitare și a recunoscut chiar că este român. ”Dragi...

Comentează