Celebrul interpret de cântece populare ale poporului ciuccea, Dima Bilan, a avut un concert extraordinar de ziua Rusiei la Chișinău. Curajosul cântăreț a zmuls ropote de aplauze când le-a vorbit fanilor în limba sa natală, în cukcineză. Dima Bilan spune că susține lupta seculară a moldovenilor pentru a ieși de sub jugul rusesc.

”Noi, ciuccii vă suntem alături și vă susținem. Să știți, că și noi, cei din poporul ciuccea luptăm de sute de ani contra cotropitorilor ruși. Au venit peste noi, ne-au luat cerbii, petrolul, toată Siberia. Acum nu mai scăpăm de jugul lor. Mai fac și bancuri despre noi, ne numesc proști, agramați, de altfel ca și pe voi, moldovenii. Sper din toată inima să-i alungați pe ruși, așa cum au reușit ucrainenii”, a declarat Dima Bilan în aplauzele mulțimii.

După ce a cântat cântece populare ciuccineze, cunoscutul artist Dima Bilan a fost invitat să viziteze cele mai mari atracții ale Chișinăului. Celebrele bulevarde Naberejnaia și Albișoara, dar și cârciuma din Cricova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dima-Bilan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dima-Bilan-copy-150x150.jpgadminInternațional
Celebrul interpret de cântece populare ale poporului ciuccea, Dima Bilan, a avut un concert extraordinar de ziua Rusiei la Chișinău. Curajosul cântăreț a zmuls ropote de aplauze când le-a vorbit fanilor în limba sa natală, în cukcineză. Dima Bilan spune că susține lupta seculară a moldovenilor pentru a ieși...

Comentează