Magazin Mere Polonia copy

Regizorul reclamei care le cere moldovenilor să cumpere fructe din Moldova este acuzat de câțiva specialiști în producție cinematografică de la Bollywood că a folosit mere false. Experții susțin că în Moldova nu există mere atât de frumoase, curate, mari, iar actorii nu au mușcat din fructe tocmai pentru că ar fi fost din plastic. Regizorul dă asigurări însă că toate merele din clip sunt sută la sută reale.

”Eu nu filmez lucruri false. Erau mere normale, frumoase de la Polonia, de care cumpără toată lumea în Chișinău. Din păcate nu am putut folosi mere moldovenești în clip pentru că toate merele de la Moldova erau micuțe, urâte, cu viermi, stricate, zbârcite și mult prea scumpe. S-ar fi umflat bugetul reclamei dacă am fi cumpărat un kilogram de merișoare moldovenești”, a declarat regizorul filmulețului, Viorel Mardare.

Producătorii de mere din Polonia au transmis o scrisoare de mulțumire casei de producție care a realizat clipul. Guvernul Poloniei promite să aducă în continuare în Moldova mere din cele mai bune, mai parfumate, mai frumoase și, cel mai important, mult mai ieftine!

Merele din clipul care ne îndeamnă să cumpărăm fructe moldovenești erau din Polonia. Regizorul: ”merele noastre sunt viermănoase, urâte și scumpe”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Magazin-Mere-Polonia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Magazin-Mere-Polonia-copy-300x300.jpgadminSocialclip,magazin,mere Polonia,Viorel Mardare
Regizorul reclamei care le cere moldovenilor să cumpere fructe din Moldova este acuzat de câțiva specialiști în producție cinematografică de la Bollywood că a folosit mere false. Experții susțin că în Moldova nu există mere atât de frumoase, curate, mari, iar actorii nu au mușcat din fructe tocmai pentru că ar fi...

Comentează