Medicii spitalului sfinților Costea și Jenea au anunțat că informațiile conform cărora Siroja Sîrbu ar fi avut în urmă palmei primite zatresenie mozga sunt complet false. Medicii ginecologi au făcut o investigație completă corpului lui Siroja și au venit cu primele concluzii.

”Nici vorbă de zatresenie mozga. Așa ceva la Siroja este imposibil. Și știți de ce? Voi ați văzut vreodată cum vorbește și cum se comportă Siroja. În aceste condiții, vă întreb, de unde mozg la Sirojîkă? Este absolut logic ca atunci când nu ai mozg să nu ai nici zatresenie. Simplu ca bună ziua. Noi chiar ne-am mirat cum de Siroja știe când trebuie să tragă aer în piept ca să nu moară nădușit? Ni s-a explicat că îi spune domnul Plaha ce să facă”, a declarat medicul ginecolog Leonea Iaibu, care l-a inspectat pe Siroja Sîrbu.

Pentru această descoperire, medicii moldoveni de la spitalul sfinților Costea și Jenea vor primi premiul Nobil. Este pentru prima dată când au descoperit un om care nu are creier. Din păcate, medicii nu pot explica un singur lucru, la ce-i trebuie cap lui Siroja, dacă nu are creier. Una dintre explicații, are nevoie de limba din gură ca să-și lingă șeful cu multă abnegație.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Serghei-Sirbu-pat-de-spital-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Serghei-Sirbu-pat-de-spital-copy-300x300.jpgadminPolitic
Medicii spitalului sfinților Costea și Jenea au anunțat că informațiile conform cărora Siroja Sîrbu ar fi avut în urmă palmei primite zatresenie mozga sunt complet false. Medicii ginecologi au făcut o investigație completă corpului lui Siroja și au venit cu primele concluzii. ”Nici vorbă de zatresenie mozga. Așa ceva la...

Comentează