Ilan-Shor-Hemoroizi-copy-300x210

Medicii miliardarului Ilan Shor dau alarma, dacă nu este lecuită de urgență, boala primarului Orheiului riscă să se acutizeze. Din primele informații, de când este la închisoare durerile lui Ilan s-au întețit. Potrivit certificatului de boală întocmit de echipa de medici, Shor prezintă ”o durere puternică în cur față de tot ce se întâmplă”.

”Afecțiunea se mai numește în limbaj medical Analus Nemernicus Tâlharus. Ilan Shor a simțit prima durere în cur în momentul în care a furat primele sale milioane de euro. Când a văzut banii plecați din țară în băncile din Rusia, Cipru, durerea în cur s-a instalat și de atunci îl doare permanent. Să știți că nu este o boală rară în Moldova. Este o maladie care a cuprins foarte mulți oameni cunoscuți pe care îi doare puternic în cur: Plahotniuc, Voronin, Filat și mulți alții”, a declarat în fața judecătorului medicul ginecolog Ghena Ibanutîi.

Specialiștii în proctologie, care au învățat la contract la facultatea de medicină, spun că durerea în cur se tratează foarte ușor. ”Cineva cu o durere pronunțată în cur trebuie trimis de urgență la curort. Din fericire noi avem câteva curoarte foarte bune în Moldova, care lecuiesc durerea în cur bine de tot. La Rusca în cazul femeilor, la Cricova și Rezina pentru bărbați. Dacă îl trimiteți pentru o lună pe Shor în unul din aceste curoarte, garantăm că nu o să-l mai doară în cur”, susține proctologul independent, Feghea Antibahus.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Ilan-Shor-Hemoroizi-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Ilan-Shor-Hemoroizi-copy-300x210-300x210.jpgadminPolitic
Medicii miliardarului Ilan Shor dau alarma, dacă nu este lecuită de urgență, boala primarului Orheiului riscă să se acutizeze. Din primele informații, de când este la închisoare durerile lui Ilan s-au întețit. Potrivit certificatului de boală întocmit de echipa de medici, Shor prezintă ”o durere puternică în cur față...

Comentează