Medicii miliardarului Edik Grama dau alarma, dacă nu este lecuită de urgență, boala ministrului riscă să se acutizeze. După ce a ajuns la CNA durerile lui Edik s-au întețit. Potrivit certificatului de boală întocmit de echipa de medici, ministrul prezintă ”o durere puternică în cur față de tot ce se întâmplă în Moldova”.

”Afecțiunea se mai numește în limbaj medical Analus Nemernicus Tâlharus. Edik a simțit prima durere în cur în momentul în care a furat prima dată. Când a văzut banii în băncile din Rusia, Cipru, durerea în cur s-a instalat și de atunci îl doare permanent. Să știți că nu este o boală rară în Moldova. Este o maladie care a cuprins foarte mulți oameni cunoscuți pe care îi doare tare în cur: Plahotniuc, Voronin, Filat, Liuda și mulți alții”, a declarat medicul ginecolog Leonea Pofig.

Specialiștii în proctologie, care au învățat la contract la facultatea de medicină, spun că durerea în cur se tratează foarte ușor. ”Un politician cu o durere pronunțată în cur trebuie trimis de urgență la curort. Noi avem câteva curoarte bune în Moldova. La Rusca în cazul femeilor, la Cricova și la Rezina pentru bărbați. Dacă îl trimiteți pentru o lună pe Edik în unul din aceste curoarte, garantăm că nu o să-l mai doară în cur de ce se întâmplă în Moldova”, susține proctologul independent, Feghea Antibahus.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Eduard-Grama-la-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Eduard-Grama-la-inchisoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Medicii miliardarului Edik Grama dau alarma, dacă nu este lecuită de urgență, boala ministrului riscă să se acutizeze. După ce a ajuns la CNA durerile lui Edik s-au întețit. Potrivit certificatului de boală întocmit de echipa de medici, ministrul prezintă ”o durere puternică în cur față de tot ce...

Comentează