Ilan Shor nu a venit ieri la procesul în care este acuzat că a furat un miliard de dolari din trei bănci. Judecătorii au fost indulgenți și l-au lăsat pe omul de afaceri în pace după ce i-au audiat pe medicii trimiși de Shor să-i obțină o scutire. Potrivit certificatului de boală, întocmit de echipa de medici, Shor prezintă ”o durere puternică în cur”.

”Afecțiunea se mai numește în limbaj medical Rectus Nemernicus Tâlharus. Ilan Shor a simțit prima durere în cur chiar în momentul în care a furat miliardul. Când a văzut banii în băncile din Rusia, durerea în cur s-a instalat și de atunci îl doare permanent. Să știți că nu este o boală rară în Moldova. Pot să vă spun câteva nume sonore pe care îi doare puternic în cur: Plahotniuc, Voronin, Filat și mulți alții”, a declarat în fața judecătorului medicul proctolog Gheorghe Aibalit.

Specialiștii în proctologie, care au învățat la contract la facultatea de medicină de la ULIM, spun că durerea în cur se tratează foarte ușor. ”Cineva cu o durere pronunțată în cur trebuie trimis de urgență la curort. Din fericire noi avem câteva curoarte care lecuiesc durerea în cur: la Rusca pentru femei, la Cricova și Rezina pentru bărbați. Dacă îl trimiteți pentru o lună pe Shor în unul din aceste curoarte, garantăm că nu o să-l mai doară în cur”, susține proctologul independent Igor Boțan.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Ilan-Shor-Hemoroizi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Ilan-Shor-Hemoroizi-copy-150x150.jpgadminPolitic
Ilan Shor nu a venit ieri la procesul în care este acuzat că a furat un miliard de dolari din trei bănci. Judecătorii au fost indulgenți și l-au lăsat pe omul de afaceri în pace după ce i-au audiat pe medicii trimiși de Shor să-i obțină o scutire. Potrivit...

Comentează