Doctor-mita-copy-300x208

Pentru devotament arătat cauzei medicinei moldovenești. Pentru că au demonstrat ce înseamnă să fii medic ambulanțier la Chișinău. Pentru cel mai înfricoşător bilețel. Medicii care nu au intervenit să o salveze pe femeia intoxicată cu gaz vor fi decorați. Potrivit unui comunicat al ministerului Sănătății, medicii sunt niște eroi.

”Familia victimei nu le-a dat măcar 100 de lei la medicii veniți la apel. Familia nu trăiește în Moldova? Nu știe care sunt tarifele la ambulanța de stat? Medicii au pierdut 100 de lei care se dau la orice intervenție”, spune Ruxanda Glăvan, ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății se gândește chiar să amendeze familia pentru neplata mitei de 100 de lei. În plus, dacă se dovedește că familia nu avea poliță, Vlad Plahontiuc va sechestra averea familiei.

adminSocial
Pentru devotament arătat cauzei medicinei moldovenești. Pentru că au demonstrat ce înseamnă să fii medic ambulanțier la Chișinău. Pentru cel mai înfricoşător bilețel. Medicii care nu au intervenit să o salveze pe femeia intoxicată cu gaz vor fi decorați. Potrivit unui comunicat al ministerului Sănătății, medicii sunt niște eroi. ”Familia...

Comentează