Orheieni prezervative copy

Deși Shor le-a promis că vor avea Vai-Vai gratuit, că li se va schimba viața, orheienii continuă să fie cei mai săraci moldoveni. Aceștia au parte de o viață ca pe vremea lui Vasile Lupu. De exemplu, orheienii sunt atât de săraci că folosesc același prezervativ de 100 de ori. Și atunci când se sparge merg cu prezervativele la vulcanizare.

”Noi nu avem bani. Cumpărăm un pachețel de ceai și îl folosim de o sută de ori. Îl punem la uscat și bem din el până se rupe. Și cu prezervativele facem la fel. Când vedem că nu mai ține gondonul și apare o borticică ne ducem la vulcanizare, îl vulcanizăm și îi dăm bătaie cu el în continuare. Din păcate, gondoanele noastre sunt prea peticite. Ne-am săturat de borticele, vrem și noi gondoane noi și o viață mai bogată”, a declarat Vasile Tupoiu, orheian din Șorhei.

Din cauza borticelelor din prezervativele peticite, natalitatea din Orhei este peste media de țară. Din observațiile locuitorilor capitalei care au mers să vadă sărăcia din Orhei, deși arată foarte rău, prezervativele pline de cârpeli se transmit moștenire de la o generație la alta. Cel mai vechi prezervativ este expus în Muzeul Sărăciei din Orhei și datează de pe vremea lui Vasile Lupu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Orheieni-prezervative-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Orheieni-prezervative-copy-300x300.jpgadminSocial
Deși Shor le-a promis că vor avea Vai-Vai gratuit, că li se va schimba viața, orheienii continuă să fie cei mai săraci moldoveni. Aceștia au parte de o viață ca pe vremea lui Vasile Lupu. De exemplu, orheienii sunt atât de săraci că folosesc același prezervativ de 100 de...

Comentează